Да“ на мистериозен милиардер казва дъщерята на сръбски топчалгар. Младата красавица

...
Да“ на мистериозен милиардер казва дъщерята на сръбски топчалгар. Младата красавица
Коментари Харесай

Дъщерята на топчалгар казва да на милиардер

" Да “ на мистериозен милиардер споделя дъщерята на сръбски топчалгар.

Младата хубавица Кристина Митрович е щерка на музикалния медиен магнат Желко Митрович. 56-годишният баща е притежател на една от най-големите турбофолк малките екрани в Сърбия - „ Пинк “. Каналът се бори със зъби и нокти за шампионата с съперниците от „ Гранд “.

Втората чалга телевизия е притежавана от Лепа Брена. Хубавата Кристина не се интересува от войната на татко си и Брена, а преследва личното си благополучие. Момичето при започване на 20-те наподобява като излязло от някое фешън списание. Със стройната си фигура и изрусената си коса Кристина пленява мистериозен наследник на съветски милиардер. Той е показан единствено с първото см име Иля, написа България Днес.

Негови фотоси в международната мрежа няма, а профилите му в обществените мрежи са с комплексарското наименование „ Дон, цар и шейх на Лондон “. Той сякаш е предложил годежен пръстен на госпожица Митрович. За да потвърди, че е гадже на милиардер, девойката драговолно наводнява обществените мрежи със фотография на бижуто. То в действителност е с големи диаманти.

Доскоро в сръбските всемирски среди се говореше, че богаташкото синче е разкарало Кристина. Повод за това е негов пост в обществените платформи с текст „ Гейм Оувър “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР